موارد آموزشیِ کلاس رو لطفا بخونید 👇
۱)پرلس کارامل
۲)اسنیکرز
۳)چاکلتبار بادام و مگنوم
۴)چاکلتبار تمشک و توت فرنگی
۵)چاکلتبار فندق
۶)چاکلتبار پسته و انبه
۷)سابله بادام و وانیل
۸)پته فروت با میوه های فصل
۹)مارشمالو
۱۰)دراژه
۱۱)فیلینگ توت فرنگی
۱۲)فیلینگ پرتقال
۱۳)فیلینگ هلو
۱۴)فیلینگ زردآلو
۱۵)فیلینگ نعنا
۱۶)فیلینگ پسته
۱۷)فیلینگ گاناش شکلاتی مغزدار
۱۸) آموزش شكلات بن بن به صورت اصولی که شامل موارد آموزشیِ (پوسته گيرى، آموزش پایپِ اصولیِ فيلينگ ها و مغزى ها، آموزشِ اصولیِ تكنيك انواع رنگ آميزى، آموزش كار با ايربراش، آموزش تنظيم دماى شكلاتها، آموزش ديزاين شكلاتها با مغزى آجيل، آموزش كار با شكلات تلخ.شيرى.سفيد(ریل و کامپاند)
۱۹)آموزش اصولی شکلات دستساز بن بن
و آموزش اصولی تمپرینگ به چند روش و تکنیک اصولی کار و دیزاین باشکلات و گارنیشِ اصولی شکلاتها و کلی مواردِ آموزشیِ تخصصی و اصولی در حرفه ی شکلات‌سازی….
❌روز سوم کلاس آموزشِ تئوری و عملی کلاسِ گارنیش با مواردِ آموزشی کلاس مسترچاکلت و ۲ بشقاب غذایی می‌باشد.