دوره آموزشی هوم باریستا
سرفصلهای دوره آموزشی هوم باریستا:
دوره آموزشی هوم باریستا شامل سه دوره به شرح زیر میباشد :
- شناخت دان قهوه و معرفی گونه ها
- عصاره گیری صحیح: تناسبات، زمانبندی، تنظیم آسیاب یا شناخت اندازه آسیاب مطلوب و حجم و وزن دقیق عصاره (دستگاه اسپرسو)
- عصارهگیری صحیح قهوه با موکاپات
- تغییر بافت شیر (گرفتن فوم صحیح از شیر)
- معرفی و آموزش رسپیهای استاندارد گرم و سرد قهوه
- شناخت ابزار دمآوری قهوه (شباهتها و تفاوتهای آنها)
- ارتقای کیفی محصول نهایی با ابزارهای سادهی خانگی
محل برگزاری دوره: سید خندان
همراه با اعطای مدرک پایان دوره
طول دوره :
دوره آموزشی مدیریت کافه در پنج جلسه 8 ساعته از ۱۰ صبح الی ۶ بعد از ظهر برگزار میشود.