
دوره آموزشی بارتندينگ (دی ماه 1400)
در این دوره پس از شناخت تاریخچه نوشیدنی ها با ساخت انواع سیروپ ها آشنا میشویم، به قوانین بار،تجهیزات،ظروف،کالر کدینگ،اصول ساخت نوشیدنی سیگنیچر میپردازیم و با رسپی خوانی و انواع گارنیش آشنا میشویم و یاد میگیریم که چگونه نوشیدنی های آروماتیک،اسموکی،لیر و … تهیه کنیم،لازم به ذکر هست که این دوره ها به صورت عملی بوده و تمامی تجهیزات در اختیار هنر جویان قرار میگیرد.
- تهيه گارنيش
- كوكتل و موكتل
- آموزش گارنيش
- نوشيدني كربني
- آشنايي با تجهيزات بار سرد
نمونه کارهای مشابه
