دوره آموزشی اسموتی و فراپه
سرفصلهای دوره آموزشی اسموتی و فراپه:
سرفصل های دوره آموزشی اسموتی و فراپه به شرح زیر میباشد:
- شناخت نوشیدنی های سرد رایج در منو کافی شاپ
- اشنایی با تجهیزات و ظروف
- طرز تهیه انواع اسموتی، میلک شیک، فراپه
- گارنیش
- طبقه بندی اسموتی ها
- نوشیدنی های رژیمی
- و …
محل برگزاری دوره: سید خندان
همراه با اعطای مدرک پایان دوره
و معرفی به سازمان فنی حرفه ای جهت شرکت در آزمون سازمان
طول دوره :
دوره آموزشی مدیریت کافه در یک جلسه 8 ساعته از ۱۰ صبح الی ۶ بعد از ظهر برگزار میشود.