دوره آموزشی اسموتی و فراپه

سرفصل‌های دوره آموزشی اسموتی و فراپه:

سرفصل های دوره آموزشی اسموتی و فراپه به شرح زیر می‌باشد:

  • شناخت نوشیدنی های سرد رایج در منو کافی شاپ
  • اشنایی با تجهیزات و ظروف
  • طرز تهیه انواع اسموتی، میلک شیک، فراپه
  • گارنیش
  • طبقه بندی اسموتی ها
  • نوشیدنی های رژیمی
  • و …

محل برگزاری دوره: سید خندان

همراه با اعطای مدرک پایان دوره
و معرفی به سازمان فنی حرفه ای جهت شرکت در آزمون سازمان

طول دوره :

دوره آموزشی مدیریت کافه در یک جلسه  8 ساعته از ۱۰ صبح الی ۶ بعد از ظهر برگزار می‌شود.