دوره آموزشی هوم باریستا

سرفصل‌های دوره آموزشی هوم باریستا:

دوره آموزشی هوم باریستا شامل سه دوره به شرح زیر می‌باشد :

  • شناخت دان قهوه و معرفی گونه ها
  • عصاره گیری صحیح: تناسبات، زمان‌بندی، تنظیم آسیاب یا شناخت اندازه آسیاب مطلوب و حجم و وزن دقیق عصاره (دستگاه اسپرسو)
  • عصاره‌گیری صحیح قهوه با موکاپات
  • تغییر بافت شیر (گرفتن فوم صحیح از شیر)
  • معرفی و آموزش رسپی‌های استاندارد گرم و سرد قهوه
  • شناخت ابزار دم‌آوری قهوه (شباهت‌ها و تفاوت‌های آن‌ها)
  • ارتقای کیفی محصول نهایی با ابزارهای ساده‌ی خانگی

محل برگزاری دوره: سید خندان

همراه با اعطای مدرک پایان دوره

طول دوره :

دوره آموزشی مدیریت کافه در پنج جلسه  8 ساعته از ۱۰ صبح الی ۶ بعد از ظهر برگزار می‌شود.